IP Telefoner

Konceptet med office telefoner i Ascotel IntelliGate bygger på olika nivåer av bekvämlighet. De olika modellerna är utvecklade för olika typer av applikationer. Gemensamt för alla modeller är den användarvänliga Foxkey menyn. Office telefonerna erbjuder dessutom en mängd användbara telefonifunktioner, såsom gruppfunktioner, samtalslistor och tillgång till både privat och central telefonbok.

Office 5360IP

Mindre är ofta mer

 

Office 5360IP uppfyller alla grundläggande krav på modern telefoni. Integrerad enradig display, 10 fritt programmerbara knappar och Ascotel IntelliGates innovativa systemfunktioner gör den väl rustad för krävande dagar på jobbet.
Hög användarvänlighet tack vare lättåtkomliga funktioner.
 
Lättfattliga knappsymboler och överskådligt placerade knappar gör användningen av Office 5360IP mycket enkel. En knapptryckning räcker för att föra in något i snabbvalslistan eller i den personliga telefonboken. Den fasta högtalar-knappen gör att du kan låta en närvarande kollega höra ett pågående samtal. Om ni vill konferera ett ögonblick med varandra, kopplar du bara bort lurmikrofonen med sekretessknappen under tiden. Om du lämnar din arbetsplats, trycker du på frånvaroknappen. Då kopplas alla inkommande samtal automatiskt till din röstbrevlåda. Den robusta konstruktionen av Office 5360IP gör den dessutom till den perfekta telefonen för informationsdiskar, receptioner och supportarbete.
 
Flexibilitet
 
Du kan ställa de fasta telefonerna i Office IP-serien i 25 eller 40 graders vinkel beroende på vad som passar bäst vid rådande ljusförhållanden. Det gör att du alltid har perfekt överblick över displayen. Naturligtvis går det även att montera telefonen på väggen.
Kontorstelefon 60IP

Office 5370IP

Allroundmodell med imponerande funktioner

Inbyggda signallampor gör dig uppmärksam på mottagna textoch röstmeddelanden, även om ringsignalen är nedtonad. 12 fritt programmerbara knappar finns som standard för individuella team-, styr- och larmfunktioner. Om du vill, kan du dessutom ansluta en extra knappsats som ger dig ytterligare 20 knappar. Tillsammans med ett headset är Office 5370IP perfekt för telefonarbetsplatser som t.ex. Call Center. Genom att headsetanslutningen följer DHSG-standarden kan du dels styra volymen, dels svara och lägga på direkt från headsetet.
Den integrerade miniswitchen gör att kabeldragningsbehovet minskar avsevärt.
 
Andra nätverksterminaler (PC, skrivare etc.) kan anslutas direkt via den integrerade miniswitchen, något som avsevärd minskar behovet av LAN-kabeldragning (Local Area Network). Alla modeller strömförsörjs via PoE (Power over Ethernet) eller via ett separat nätaggregat.
 
Utbyggbarhet
 
Med ett par enkla handgrepp kan du komplettera en Office 5370IP resp. Office 5380IP med en resp. max. tre extra knappsatser.
Kontor 5370 telefon

Office 5380IP

Den multifunktionella informationscentralen för högt ställda krav

Förutom den extra stora, bakgrundsbelysta displayen har Office 5380IP ett inbyggt bokstavstangentbord som varje dag kan bespara dig mycket dyrbar tid vid sökning efter kontakter eller inskrivning av textmeddelanden. Praktiska funktioner som automatisk återuppringning, vidarekoppling och konferenssamtal bidrar också till högre effektivitet i det dagliga arbetet. Om du vill förhindra obehöriga att använda telefonen kan du lösenordsspärra den.
Högre produktivitet med extra knappsatser.
 
Office 80IP kan kompletteras med upp till tre extra knappsatser med vardera 20 knappar eller med tre displaybaserade extra knappsatsen med vardera 15 knappar. Statusen för en funktion indikeras av en röd resp. grön kontrollampa i knappen. Färgen talar genast om för dig om det t.ex. handlar om ett externt eller internt samtal. Den bakgrundsbelysta displayen gör att det är enkelt att navigera i systemet även vid ljussvaga förhållanden. Ett företags samtliga Office IP-terminaler kan konfigureras via webbgränssnitt vilket avsevärt minskar administrationsarbetet för den systemansvarige.
 
Flexibilitet
 
Du kan ställa de fasta telefonerna i Office IP-serien i 25 eller 40 graders vinkel beroende på vad som passar bäst vid rådande 
Kontor 5380 telefon