Dect

Konceptet med office telefoner i MiVoice 400 bygger på olika nivåer av bekvämlighet. De olika modellerna är utvecklade för olika typer av applikationer. Gemensamt för alla modeller är den användarvänliga Foxkey menyn. Office telefonerna erbjuder dessutom en mängd användbara telefonifunktioner, såsom gruppfunktioner, samtalslistor och tillgång till både privat och central telefonbok.

600d-familjen

Optimalt anpassade för samarbete med MiVoice 400

Obegränsad och brusfri röstöverföring samtidigt som de har funktioner som diskret ringsignal och handsfree-funktion. Så fort du tar handenheten ur laddaren, aktiveras den smarta Twin Comfort-funktionen automatiskt vidarekoppling (CFU) från din fasta telefon till den bärbara. På så sätt har du din personliga information som t.ex. listor med besvarade samtal och telefonboken med dig var du än är. Mobil tillgänglighet fullt ut.

600d-familjen

Mitel 612d

Basmodellen med det lilla extra

Mitel 612d kan hantera upp till 200 kontakter med tre uppgifter var i telefonboken. Tack vare den upplysa monokroma 2″-displayen får du alltid optimal översikt och kan enkelt använda menyerna överallt.

Mitel612d telefon

Mitel 622d

Den bekväma topptelefonen

Mitel 622d är idealisk för professionellt bruk. Den stora TFT-färgdisplayen ger klara grafiska återgivningar. Ett stort antal knappar som kan programmeras fritt underlättar navigationen. Mitel 622d innebär maximal rörelsefrihet tack vare bluetooth för trådlöst headset.

aastra 620d

Mitel 632d

IP 65 klassad tuffing

Kan användas praktiskt taget överallt. Har allt som Mitel 622d har plus USB-uttag. Tack vare det integrerade lägesalarmet och en extra nödsamtalsknapp är 632d idealisk för t.ex. väktare inom fångvård och hälsovård.

Aastra 630d

Office 135/135pro

Underbart praktisk

De attraktivt utformade och praktiskaterminalerna håller dig direktuppdaterad var du än är i företaget. Med tillvalsfunktionen vibrationssignal på Office 135pro är du säker på att du kan nås diskret, till och med under möten. Du kan även ansluta headset till modellen. Den bakgrundsbelysta knappsatsen är användbar vid dämpad belysning. Och finishen i titansilver ger Office 135pro en särskild charm, oavsett ljuset.
I stort sett alla av Office-kontorsterminalernas funktioner finns även i de trådlösa.
 
Funktioner
Hands-free funktioner
Twinmode och Twincomfort
Bakgrundsbelyst display
Kontakt för snabbladdare
Kan användas som GAP
Vibratorfunktion (Office 135 pro)
Belyst knappsats (Office 135pro)Kontakt för headset (Office 135pro)Titanium silver utförande (Office 135pro)
Aastra-Office-135-Handset-Handteil-Mobilteil-Mit-Ladeschale-Ladegäret

Office 160pro

Underbart praktisk

Mobilitet för tuffa förhållanden.
Utrustning för extrema förhållanden. Denna trådlösa telefon. 
Funktioner
astra 0ffice 160 pro