Analoga telefoner ( Jacob Jensen )

För behagliga konversationer…
Telefonerna – designade av JACOB JENSEN™ – är unika och funktionella. Telefonluren är liten och lätt och har en placering som gör den lätt att lyfta av. Telefonerna är ett karaktäristiskt resultat av Jacob Jensens sätt att se på design: Diskret och elegant, med en perfekt balans mellan form och funktion. Den klassiska Jacob Jensen designen gör det till ett behagligt nöje att tala i telefon.

Telephone 1

Optimalt anpassade för samarbete med Aastra IntelliGate

Telefonen tar inte mycket plats och knapparnas placering på basen, direkt under telefonluren, gör den enkel att använda. Telefonen är försedd med en VIP knapp för direkt uppringning av ett nummer som används ofta, tio kortnummer samt återuppringning av senast slaget nummer. R-knapp för teletjänster, sekretessknapp i luren samt inställning av ringsignalens styrka.
 
Färg: svart/silver med silverfärgade knappar.
 
Levereras i elegant presentförpackning med manual.
JACOB JENSEN T1

Telephone 3

Basmodellen med det lilla extra

Telefonen har display, som visar slaget nummer. Telephone 3 är utrustad med snabbvalsknappar för de fyra mest använda numren, tio kortnummer samt återuppringning av senast slaget nummer. R-knapp för teletjänster, sekretessknapp i luren samt inställning av ringsignalens styrka.
 
Färg: svart/silver med svarta knappar.
Telephone 3

Telephone 5

Den bekväma topptelefonen

Telefonen är utrustad med nummerpresentation som lagrar upp till 80 nummer. I displayen visas nya inkommande samtal sedan nollställning, och med ett enkelt knapptryck kan du ringa upp ett lagrat nummer. Displayen visar dessutom om det har kommit nya meddelanden sedan senaste avlyssning samt datum och klockslag.

 

Nummerpresentation och telefonsvarare kräver abonnemang på dessa tjänster hos din teleoperatör.

 

Datum, klockslag och kontrast i displayen ställs in mycket enkelt med hjälp av funktionsknapparna.

 

Telefonen har också sekretessknapp i luren, vänthögtalarfunktion, reglering av ringsignal samt ljudstyrka i lur och högtalare.

 

Färg: svart/silver med svarta knappar.

 

Levereras i elegant presentförpackning med manual.

Telephone 5

Telephone 80

IP 65 klassad tuffing

Det går att ansluta upp till sex handenheter till en bas, vilket gör att telefonen kan fungera som en miniväxel med möjlighet till intercom och att vidarekoppla samtal mellan handenheterna (GAP kompatibelt).

 

En unik egenskap gör det möjligt att samtala handsfree när handenheten är placerad i basen.

 

Telephone 80 har många funktioner, som gör det lätt att använda telefonen, bl.a. nummerpresentation (typ 1&2), telefonbok och återuppringning. Telephone 80 har även funktioner som justerbar volym, samtal mellan handenheter, sökning av handenhet från basen, datum och klockslag, sekretessknapp, speciellt komponerade ringsignaler och mycket mer.

 

En fullt uppladdad handenhet har tolv timmars taltid eller sju dagars standbytid.

 

Telephone 80 har också en intelligent “low radiation” kontroll. Denna funktion säkerställer att sändningseffekten automatiskt justeras till för varje tillfälle lägsta nivå.

jacobjensen80 telefon